Kezdőlap / Ügyfeleink mondták az együttműködésünkről

Ügyfeleink mondták az együttműködésünkről

„… A CFD Engineering erőssége a rugalmasság és az ügyfélközpontúság. Külön kiemelendő a nagy tapasztalattal rendelkező mérnöki szakmai hozzáértés. A CFD Engineering szolgáltatási minőségével kivívta vállalatunk vezetőinek és mérnökeinek elégedettségét…” – David Toth, ügyvezető igazgató, Nemak Győr Alumíniumöntöde Kft.

„A közös munkánk gördülékeny volt. Róbert tisztában van a szimulációhoz alapot nyújtó CAD-es feladatokkal is, a változtatások – hozzáadok ezt, elveszek belőle azt – végrehajtásához nem kellett újabb modellt készítenem, azt megoldotta ő. Ez ugyanis másoknál gond volt. Továbbá a munka végrehajtásának sebességében is jelentős a növekedés a korábbi partnereimhez képest.” – Szabó András, vezető tervező, www.procad.hu

„A füstgázhűtővel kapcsolatban adódtak kérdéseink, pontosan nem tudtuk, hogy hogyan játszódik le a hűtési folyamat a toronyban. Szerettük volna tudni, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy az elsődleges feladatot, azaz hogy ne keletkezzen víz a torony aljában meg tudjuk oldani. A szimulációval sikerült olyan megoldást találni, amivel ez a probléma megszűnt. Már az első eredmények igazolták azt, hogy amit sejtettünk a valóságban is lezajlik: a füstgáz eltolja a vizet a kamra falára. Biztos vagyok benne, hogy a szimulációval sikerült olyan verziókat, próbálkozásokat kizárni a berendezés áttervezésénél, amiket a szimuláció nélkül megtettünk volna.” – Benkő Jenő, vállalkozási iroda vezető, Ventifilt Zrt.

„Közös munkánk során az eredményeket gyorsan megkaptuk, azokat Róberttel együtt értékeltük és ezek alapján döntöttünk a megvalósítandó termék alkatrészeinek geometriájáról. A vizsgált pneumatikus elosztó későbbi mérési eredményei a légszállítás szempontjából visszaigazolták az áramlástani szimuláció által előre jelzett értékeket. A szimulációval 2-3 prototípus legyártása és mérése volt elkerülhető, valamint több hetes kísérletezést sikerült néhány napra rövidíteni” – Szabó Krisztián, gyártmányfejlesztés vezető, FESTO-AM Gyártó Kft.

„A közös munka során példaértékű együttműködés alakult ki Róberttel, aki szakterületének kiváló ismerője. A legkülönbözőbb témákkal kerestük meg őt és minden esetben hatékonyan tudta támogatni a fejlesztési munkánkat. Ha a jövőben újabb áramlástechnikai szimulációt igénylő feladat adódik, biztosan Róbertet fogjuk felkérni szaktanácsadóként.” – Dávid József, fejlesztési osztályvezető

A Referenciák menüpontban további ügyfél véleményeket és a hozzájuk kapcsolódó alkalmazási területet is megtalálja.

Ha szeretne a munkáinkról többet megtudni, vagy úgy gondolja, hogy a segítségére lehetünk áramlás- és hőtani problémájának megoldása során, kérjük küldjön üzenetet a Kapcsolat menüpontban, vagy emailben az offce@cfdengineering.hu címre.

Top