Kezdőlap / Cégvezetés

Cégvezetés

Dr Dúl Róbert
Dr. Dúl Róbert:
MSc, PhD, BA, címzetes egyetemi docens

A Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karán 1997-ben végeztem okleveles gépészmérnökként (MSc). Első munkahelyem Magyarország akkor legnagyobb alumíniumipari vállalata, az ALCOA-Köfém Kft, azon belül is a Készáru Gyáregység volt, ahol hegesztett alumínium szerkezetű haszongépjármű felépítmények tervezésével foglalkoztam fejlesztőmérnökként. Munka mellett is folyamatosan tanultam, 2001-ben a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán közgazdászként diplomáztam (BA).

PhD (doktori) fokozatomat gépészeti tudományok tudományágban a Miskolci Egyetem Sályi István Doktori Iskolájában szereztem 2013-ban.

Áramlás- és hőtani szimulációval 2005 óta foglalkozom és büszke vagyok arra, hogy ilyen érdekes kihívásokkal teli és folyamatos fejlődést igénylő hivatásom lehet. A CFD Engineering Hungary Kft.-t 2006-ban alapítottam meg, amely mérnöki iroda a kitartó munkának köszönhetően a magyar és külföldi iparvállalatok megbízható és elismert partnere lett. 2012-ben alapítottam meg a Flow Computing Technologies Ltd.-t az Egyesült Királyságban az egyre növekvő számban érkező külföldi megbízások kezelése érdekében. 2017-ben a CFD Engineering Kft. a Flow Computing Technologies része lett, így visszük tovább a több, mint 12 év áramlástani szimulációs és több mint 20 évnyi, az iparban szerzett gépészmérnöki tapasztalatot.

Szabadidőmet a családom, az olvasás és Yoshinkan Aikido edzések töltik ki.

Top